Nyheter

Nyheter

Hitta mer med Webbsök!

2018-01-15 11:00

Om du inte hittar det du söker i böckerna här på allmänmedicin.se kan det löna sig att välja fliken ”Webbsök”. Då får du en resultatlista från andra vederhäftiga svenska och internationella medicinska webbplatser som SBU, Läkemedelsboken, Cochrane, FASS, eMedicine, UpToDate, DermIS, Läkartidningens artikelarkiv och VISS.

God Jul & Gott Nytt År!

2017-12-22 11:45

Liksom tidigare år önskar Studentlitteratur och allmänmedicin.se en riktigt God Jul genom en gåva till Barnfonden. 2017 års gåva går till ett projekt som ökar tillgången till skola för barn i den konfliktdrabbade regionen Mopti i Mali. På Studentlitteraturs webbplats kan du läsa mer om årets julgåva och resultatet av tidigare gåvor. 

Månadens bok: Människans normalflora

2017-10-02 11:30

Intresset för hur vår normalflora ser ut, hur den etableras, vad den gör och hur den påverkar vår hälsa har exploderat under senare år. Nu kommer den efterfrågade boken Människans normalflora, skriven av Ingegerd Adlerberth och Agnes Wold. Som abonnent på allmänmedicin.se kan du köpa boken med rabatt. Erbjudandet skickas till dig via e-post, så håll utkik i din inkorg!

Månadens bok: Reumatologi

2017-08-31 14:15

Som abonnent på allmänmedicin.se får du varje månad rabatt på en utvald bok. Månadens bok i september är Reumatologi, som just kommit i en ny upplaga under redaktion av Lars Klareskog, Tore Saxne, Anna Rudin, Lars Rönnblom och Yvonne Enman. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Månadens bok: Osteoporos och frakturrisk

2017-08-14 11:30

Som abonnent på allmänmedicin.se får du varje månad rabatt på en utvald bok. Månadens bok just nu är Osteoporos och frakturrisk av Märit Wallander, Mattias Lorentzon och Andreas Kindmark. Mer information hittar du i din e-post!

Glad sommar!

2017-06-27 10:00

Vi i redaktionen för allmänmedicin.se önskar alla användare en riktigt skön sommar! Under semesterperioden har vi reducerad bemanning, men har du frågor kan du vända dig till Kundservice som har öppet varje vardag även under sommaren.

Månadens bok i juni

2017-06-08 10:30

Som abonnent på allmänmedicin.se får du varje månad rabatt på en utvald bok. I juni är det den nyutkomna antologin Andrologi av Stefan Arver, Jan-Erik Damber och Aleksander Giwercman (red.). Mer information hittar du i din e-post!

Månadens bok i maj

2017-04-28 16:45

Som användare av allmänmedicin.se får du varje månad rabatt på en aktuell bok. Månadens bok i maj är Kvinnohjärtan av Karin Schenck-Gustafsson och Nina Johnston-Holmström (red.). Boken har just kommit i en ny upplaga som ger en uppdatering om det senaste som har hänt på området. Information om boken kommer till dig via e-post.

Månadens bok i maj

2017-04-28 16:30

Som användare av allmänmedicin.se får du varje månad rabatt på en aktuell bok. Månadens bok i maj är <i>Kvinnohjärtan</i>, en uppskattad bok som just kommit i en ny, uppdaterad upplaga. Information om boken kommer till dig via e-post. 

Månadens bok: Praktisk sexualmedicin

2017-03-30 14:45

Som du säkert sett får du som använder allmänmedicin.se rabatt på en aktuell bok varje månad. Månadens bok i april heter Praktisk sexualmedicin av Elin Gahm (red.). Information om boken kommer till dig via e-post. Så håll utkik i din inkorg!