Nyheter

Nyheter

Hitta mer med Webbsök!

2019-09-19 11:00

Om du inte hittar det du söker i böckerna här på allmänmedicin.se kan det löna sig att välja fliken ”Webbsök”. Då får du en resultatlista från andra vederhäftiga svenska och internationella medicinska webbplatser som SBU, Läkemedelsboken, Cochrane, FASS, eMedicine, UpToDate, DermIS, Läkartidningens artikelarkiv och VISS.

Månadens bok: Arytmier

2019-08-13 15:15

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i augusti är den nya, utökade upplagan av den uppskattade boken Arytmier – mekanismer, utredning och behandling. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Glad sommar!

2019-07-02 09:00

Vi i redaktionen för allmänmedicin.se önskar alla användare en riktigt skön sommar! Under semesterperioden har vi reducerad bemanning, men har du frågor kan du vända dig till Kundservice som har öppet varje vardag även under sommaren.

Månadens bok: Smärta och inflammation

2019-05-27 11:00

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i juni är andra upplagan av Smärta och inflammation – vid reumatiska sjukdomar och vanliga smärttillstånd i rörelseapparaten. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Månadens bok: Laurells Klinisk kemi

2019-05-02 16:30

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i maj är tioende upplagan av Laurells Klinisk kemi i praktisk medicin. Håll utkik efter erbjudandet i din mejl!

Månadens bok: Kidnappad hjärna

2019-04-04 15:15

Varje månad får du som prenumerant ett nyhetsbrev med en utvald bok till rabatterat pris. Månadens bok i april är Kidnappad hjärna. En bok om missbruk och beroende. I boken görs vetenskapliga fakta levande med hjälp av berättelser om människor som själva kämpar med missbruk. Kombinationen skapar en helhetsbild som ger en djup förståelse för beroendefrågorna.

Månadens bok: Diabetes och metabola syndromet

2019-03-05 09:15

Varje månad får du som prenumerant ett nyhetsbrev med en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i mars är andra upplagan av Diabetes och metabola syndromet. Boken belyser aktuell kunskap om mekanismer bakom åderförkalkning, fetma och kardiovaskulär sjukdom kopplade till metabolt syndrom och till typ 2-diabetes. Håll utkik i din inkorg!

Månadens bok: Ortopedi

2019-02-14 16:45

Varje månad får du som prenumerant ett nyhetsbrev med en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i februari är Ortopedi – patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna, en omfattande grundbok i ortopedi som ger en god och aktuell introduktion till detta föränderliga fält. Läs en intervju med bokens författare.

Nya böcker på allmänmedicin.se

2019-01-28 17:15

Nu har vi uppdaterat litteratursamlingen här på allmänmedicin.se. Efter önskemål från er användare har vi lagt till boken ObGyn. Samtidigt har vi uppdaterat Allmänläkarpraktikan Diabetes till tredje upplagan samt standardverket Laurells Klinisk kemi i praktisk medicin till tionde upplagan

Glömt ditt lösenord?

2019-01-11 08:15

På allmänmedicin.se loggar du in med en personlig länk som du kan spara som ett bokmärke i din webbläsare. Klicka här om du glömt ditt lösenord.