Nyheter

Nyheter

Månadens bok: Pandemier och epidemier

2020-03-05 11:00

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i mars är Pandemier och epidemier. Ett tvärvetenskapligt perspektiv av Martin Holmberg, docent i infektionssjukdomar. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Hitta tillbaka till tidigare sökningar

2020-02-05 09:30

Du vet väl att du enkelt kan se dina senaste sökningar här på allmänmedicin.se? Klicka på symbolen som ser ut som en liten klocka längst till höger i menyraden, när du är inloggad.

Hitta mer med Webbsök!

2020-01-02 10:00

Om du inte hittar det du söker i böckerna här på allmänmedicin.se kan det löna sig att välja fliken ”Webbsök”. Då får du en resultatlista från andra vederhäftiga svenska och internationella medicinska webbplatser som SBU, Läkemedelsboken, Cochrane, FASS, eMedicine, UpToDate, DermIS, Läkartidningens artikelarkiv och VISS.

Introduktion till neurologisk rehabilitering

2019-12-09 12:45

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i december är Introduktion till neurologisk rehabilitering av Richard Levi och Per Ertzgaard. Erbjudandet kommer till dig via e-post.

Månadens bok: Medicinska ord och patientspråk

2019-10-28 15:30

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i november är Medicinska ord och patientspråk – en övningsbok. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Månadens bok: Arytmier

2019-08-13 15:15

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i augusti är den nya, utökade upplagan av den uppskattade boken Arytmier – mekanismer, utredning och behandling. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Glad sommar!

2019-07-02 09:00

Vi i redaktionen för allmänmedicin.se önskar alla användare en riktigt skön sommar! Under semesterperioden har vi reducerad bemanning, men har du frågor kan du vända dig till Kundservice som har öppet varje vardag även under sommaren.

Månadens bok: Smärta och inflammation

2019-05-27 11:00

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i juni är andra upplagan av Smärta och inflammation – vid reumatiska sjukdomar och vanliga smärttillstånd i rörelseapparaten. Håll utkik efter erbjudandet i din e-post!

Månadens bok: Laurells Klinisk kemi

2019-05-02 16:30

Varje månad erbjuder vi dig som prenumerant en utvald bok till ett rabatterat pris. Månadens bok i maj är tioende upplagan av Laurells Klinisk kemi i praktisk medicin. Håll utkik efter erbjudandet i din mejl!

Månadens bok: Kidnappad hjärna

2019-04-04 15:15

Varje månad får du som prenumerant ett nyhetsbrev med en utvald bok till rabatterat pris. Månadens bok i april är Kidnappad hjärna. En bok om missbruk och beroende. I boken görs vetenskapliga fakta levande med hjälp av berättelser om människor som själva kämpar med missbruk. Kombinationen skapar en helhetsbild som ger en djup förståelse för beroendefrågorna.