Kontakta oss

Kontakta oss

Liselott Svensson
Sälj- och kundkontakt

Jag är ansvarig för att du som användare och administratör får den service du behöver. Det är mig du kontaktar för offerter, beställningar och andra frågor som rör abonnemang. Vill du att vi arrangerar ett inspirationsseminarium med Fredrik Settergren där han pratar om medicin på webben? Jag hjälper dig med stort och smått!

Telefon: 046-31 21 94
Alexandra Ellervik
Förläggare medicin, fil.dr i medicinsk vetenskap

Som ansvarig för allmänmedicin.se är jag alltid intresserad av att ta del av dina synpunkter och idéer. Du är också välkommen att höra av dig till mig om du har tankar eller frågor som rör Studentlitteraturs utgivning inom medicinområdet.

Telefon: 046-31 22 03
Fredrik Settergren
Medicinsk redaktör, distriktsläkare, grundare av allmänmedicin.se

Till mig vänder du dig om du har frågor som rör det medicinska innehållet på webbplatsen, eller om du har önskemål och idéer om hur allmänmedicin.se skulle kunna utvecklas.

Marie Wingert
Teknisk support

Jag arbetar på Studentlitteraturs avdelning för teknisk support. Har du tekniska problem eller svårigheter som till exempel rör inloggning, är du välkommen till mig med dina frågor.

Telefon: 046-31 22 00
Eva Hansson
Webbredaktör

Jag ansvarar för det dagliga redaktionella arbetet med allmänmedicin.se. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du undrar över något.

Telefon: 046- 31 21 76